Martinus Respondoj er sat på pause. Du i stedet følge og være med til opbygningen af en Martinus Wiki, hvor ideen er at få en nøgtern beskrivelse af alle Martinus' begreber.
Stil et spørgsmål:

Hvad er Martinus Respondoj?

Hvad er Martinus respondoj?

På Martinus Respondoj fokuserer Martinus interesserede på at forstå Martinus Verdensbillede ved at stille og svare på spørgsmål til hinanden. Siden er startet for at få et sted med fokus på forståelsen af Martinus Verdensbillede, som er let tilgængelig for alle og hvor indholdet let kan findes via søgemaskiner (derfor er det ikke en facebook gruppe). Det er en form for online studiegruppe.

Respondoj betyder "svar" på Esperanto

Respondoj betyder svar på Esperanto og Martinus Respondoj handler om at finde svar på ens spørgsmål om Martinus Verdensbillede. På Martinus Respondoj har vi valgt at gøre det via spørgsmål og svar, som er en fin måde at opnå ny viden og forståelse på.

Spørgsmål og svar om Martinus Verdensbillede

Spørgsmål og svar på Martinus Respondoj er tænkt til at handle om det Martinus beskriver i hans bøger, artikler og foredrag. Det er fint at spekulere lidt sine spørgsmål og svar fordi det kan fremme forståelsen. Personlige holdninger og overbevininger har mindre interesse her på siden.

Vi er her heller ikke for at forsøge at overbevise hinanden om bestemte overbevisninger eller forståelser. Den enkelte må have præcis de holdninger man vil have, så længe det ikke går udover andre.

Moderering: hvordan?

Alle steder hvor brugere kan skabe deres eget indhold vil der være brug for en form for moderering. Selv hvis alle opfører sig eksemplarisk, så vil der kunne komme spam og lignende som ikke hører til på siden. Derfor er der nødt til at være en form for moderering for at undgå anarki.

Martinus Respondoj modereres på to måder. Den første er ved at brugerne kan stemme spørgsmål og svar op eller ned. Stemmerne går udelukkene på spørgsmål og svarenes kvalitet. Er et spørgsmål eller svar af god kvalitet stemmes det op og hvis det er af ringe kvalitet, så stemmes det ned. På den måde er brugerne med til at angive indholdets kvalitet. Derudover er findes den mere normale modering, hvor et hold moderatorer kan gå ind og fjerne indhold. Det sidste forsøger vi at holde til et absolut minimum.

Støt ved at bruge siden

Den største støtte du kan give siden er ved at bruge den. Skriv et spørgsmål, et svar, en kommentar eller stem og du hjælper siden, andre interesserede og måske ligefrem dig selv.

Vi vil også være glade, hvis du linker til sidens indhold fra egne sider eller sociale medier, så flere finder siden.

Hvem står bag Martinus Respondoj?

Mit navn er Lasse og jeg har startet Martinus Respondoj fordi jeg er interesseret i at der findes et sted på nettet som fokuserer på at forstå Martinus Verdensbillede, er let tilgængeligt for alle (du skriver bare et spørgsmål og svar) og let at finde via søgemaskiner (dvs. ikke facebook).

Skriv til info@martinusforum.dk med et par ord om dig selv, hvis du har lyst til at være en del af Martinus Respondoj teamet.

...