Martinus Respondoj er sat på pause. Du i stedet følge og være med til opbygningen af en Martinus Wiki, hvor ideen er at få en nøgtern beskrivelse af alle Martinus' begreber.
Stil et spørgsmål:

FAQ

Hvad er Martinus Respondoj?

På Martinus Respondoj fokuserer Martinus interesserede på at forstå Martinus Verdensbillede ved at stille og svare på spørgsmål til hinanden. Se mere på "om Respondoj" siden.

Hvilke spørgsmål kan jeg stille på Martinus Respondoj?

Du kan stille spørgsmål om alt hvad der handler om Martinus Verdensbillede.

Hvordan kan jeg svare på spørgsmål?

Når du har et spørgsmål du gerne vil svare på, så gå ind på siden med spørgsmålet og tryk på "Skriv et svar" knappen. Skriv dit svar i tekstboksen, som kommer op og tryk "tilføj svar" og du har givet dit svar. Skriv endelig løs!

Hvordan kommenterer jeg på spørgsmål og svar?

Det er muligt at kommenterer på spørgsmål og svar og du opfordres hermed til at gøre det. Det kræver at man er logget ind for at kunne kommentere på spørgsmål og svar.

Hvilket sprog er Martinus Respondoj på?

Martinus Respondoj er på dansk. Det er også fint at skrive på de andre skandinaviske sprog.

Kan jeg skrive anonymt?

Absolut. På Martinus Respondoj er det indholdet og ikke personen, som tæller. Du er velkommen til at skrive under pseudonym, hvis du gerne vil det.

Feedback om Martinus Respondoj

Vi vil meget gerne have din feedback og kommentarer om siden. Du kan skrive via siden eller mail til info@martinusforum.dk.

Hvem driver Martinus Respondoj?

Jeg hedder Lasse og har startet siden fordi jeg gerne vil fokusere på at forstå Martinus Verdensbillede og undgå noget af den "støj", som jeg synes findes i f.eks. facebook grupper. Jeg har ikke lyst eller tid til de lange dialoger på facebook og lignende steder, så jeg har i stedet valgt at starte siden her, hvor der er et mere snævert fokus på at forstå Martinus Verdensbillede og hvor det er let at overskue hvilke spørgsmål, som er stillet og hvad man vil fokusere på. Det er i hvert fald tanken bag Martinus Respondoj.

Skriv til info@martinusforum.dk, hvis du vil være med til at drive Martinus Respondoj. Der er nok at tage fat på :-)

Hvad er menupunkterne?

Alle aktiviteter: Oversigt over seneste spørgsmål, svar og kommentarer
Spørgsmål: De seneste spørgsmål
Ubesvaret: Spørgsmål, som ikke er besvaret endnu
Stil et sprøgsmål: Kom til siden hvor du kan stille et spørgsmål
Om Respondoj: Introduktion om Martinus Respondoj
Login/brugernavn: Her kan du enten logge ind eller informationer om din profil
...