Martinus Respondoj er sat på pause. Du i stedet følge og være med til opbygningen af en Martinus Wiki, hvor ideen er at få en nøgtern beskrivelse af alle Martinus' begreber.
0 stemmer
231 visninger
af
Martinus beskriver fire forskellige former for materie, fast, flydende, luft og stråleform. De tre første kender vi fra vores fysiske tilværelse, mens den stråleformige er tankens eller den åndelige side af tilværelsen. 

Martinus beskriver at den åndelige tilværelse er en tilstandsform, hvor vi oplever og befinder os i vores tankeverden, dvs. vores omgivelser er vores tanker, på samme måde, som den fysiske verden er vores omgivelser, når vi er fysisk inkarnerede. 

Spørgsmålet er som denne anderledes tilstand i den åndelige verden gør en forskel på den grundnatur som det vi oplever. Er det noget andet end bevægelse? Martinus skriver at det også er bevægelse, som vi oplever, når vi oplever noget åndeligt, da den åndelige verden også er skabt og foranderlig (se https://www.martinus.dk/da/dtt/index.php?bog=61&stk=11&pkt=11).

Dit svar

Dit viste navn (frivilligt):
Din email adresse vil kun blive brugt til at sende besked om dette spørgsmål.
Anti-spam verifikation:
Du kan logge ind eller oprette en gratis konto for at undgå denne verificering.
...