Martinus Respondoj er sat på pause. Du i stedet følge og være med til opbygningen af en Martinus Wiki, hvor ideen er at få en nøgtern beskrivelse af alle Martinus' begreber.
+1 stemme
518 visninger
af
Jeg hørte i et foredrag af Ole Terkelsen omkring vores organer er maskiner der er opfundet i fremtiden, som eksempel øjne er perfekte til at se med ,som har været maskiner, men hvad med vores hjerner,har det også været en maskiner, og er der krav til den man for, når man inkarnere, i forhold til talentkærene skal kunnes bruges optimalt. 
af
Jeg forstår ikke præmissen for spørgsmålet. Hvordan skulle organerne være opfundet i fremtiden?

Martinus beskriver den guddommelige verden som en slags ideernes verden. Der kommer vi alle til en gang i fremtiden. Men det eksisterer allerede nu og er beboet af andre væsener end sådan nogle som os. Måske har det at vi kommer til det i fremtiden skab noget forvirring?

En tanke går forud for det skabte, så ideen om organerne kan ikke komme fra en tid som ikke er indtruffet endnu. Det er i hvert fald hvad min fatteevne kan holde til :-)

Der står noget mere om de seks riger her:
https://www.martinus-respondoj.dk/305/hvad-er-de-6-riger-som-martinus-beskriver

2 Besvarelser

0 stemmer
af
Jeg var med til det foredrag med Holger Beck Nilsen og Ole Terkelsen i den sidst del spørge runde, mener jeg bare at høre ,at de maskiner vi opfinder nu vil i fremtiden vil manifestere sig som organer, men jeg kan se det igen på youtube måske har jeg misforstået det.
af
Det lyder rigtigt. Du fik bare skrevet at det var vores organer, som var opfundet i fremtiden.

Vores nuværende maskiner, computere etc. skulle efter sigende blive til vores fremtidige organer.
af
Jeg bliver bare lidt forvirret over at de organer vi har nu er udviklet igennem naturen og fremtidens organer bliver gennem vores tekniske udvikling.
af
Spørgsmålet er om der er forskel på de to ting. Hvor kommer ideerne til naturen fra?

Naturen er mindst lige så genial som vore organisme, så den må jo også være tænkt og dermed komme fra en ide. Ideerne til naturen og vores nuværende organisme må stamme fra tidligere er erfaringer. Jeg gætter lidt her, når jeg siger at det er fra "maskinerne" i forrige spiralkredsløb. Det er sådan jeg tror det, men er ikke sikker på at jeg kan bakke det på med noget Martinus har skrevet eller sagt.
af
Sådan som jeg forstå det,fik martinus kosmisk bevidsthed som 30 årig ved at meditere på gud,var det et organ det blive stimuleret ved meditation,og oppenet så han kunne opleve den åndelige verden,og se de love der ligger bag den fysiske verden. Og hvis vi i tidligere spiral har udviklet vores hjerne til dette.har martinus fortalt hvad vi skal udviklet så vi kan få bevisthedsudvikling i næste spiral .
af
Han har skrevet at vi bliver klodevæsener.

Vores teknologi i dag gør at vi får udvidet vores rækkevidde betragteligt. Når jeg skriver her, så kan alle på hele jorden i princippet læse det. Jeg tænker selv at det er nogle af de første skridt til at få udvidet vores bevidsthedsomfang eller størrelse.

Jeg er ikke sikker på hvordan det rent teknisk og maskinelt vil udspille sig. Men man kan prøve at kigge efter nogle mønstre. Det kan også være at vi er lige tidligt nok ude.
+1 stemme
af

Det er vel FORtiden du mener.   Ole taler om hvordan vores organer er opfundet i en fjern fortid hvor VI selv var beboere af den guddommelige verden.  Vi har altså været med til at designe og udvikle vores egne kroppe.   Det er et samarbejde imellem guddommelige væsener fra flere forskellige spiraler, men det er jo en anden sag.   

 

Engang i en fjern FREMtid vil vi være med til at udvikle nye og helt ukendte organisme former som vil tjene væsener der vi inkarnere i dem til den tid....   det er igen et samarbejde imellem væsener fra flere spiraler og man kan forestille sig at vi som aspiranter til klodespiralen vil være med til at udvikle nye partikel principper og derefter når tiden er modem, inkarnere i dem.

 

...