Martinus Respondoj er sat på pause. Du i stedet følge og være med til opbygningen af en Martinus Wiki, hvor ideen er at få en nøgtern beskrivelse af alle Martinus' begreber.
+1 stemme
232 visninger
af
Jeg har ikke fundet ud af hvad der bestemmer om vi inkarnere som mand eller kvinde, når vi kommer fra planteriget. 

2 Besvarelser

0 stemmer
af
Det som afgør om vi inkarnere som mand eller kvinde er hvad vi har været i det forrige spiralkredsløb. Har man været kvinde/hunkønsvæsen i forrige spiral, så er man mand/hankønsvæsen i det nuværende og bliver igen kvinde/hunkønsvæsen i det næste spiralkredsløb.

Det er det korte svar :)
0 stemmer
af
Men hvad så når man blive fuldkommen i det rigtig menneskelige.og går videre op i næste spiral som planeter er vi færdige med han og hunkøn, eller kommer der også en opdeling der ,som fuldkommen er vi jo begge.
af
Det er rigtigt at vi blive "fuldkomne" og dobbeltpolede i det rigtige menneskerige, dvs. at vi hverken er han- eller hunkøn længere. Sådan bliver det ved med at være indtil vi træder ud af planteriget og ind i dyreriget i det næste spiralkredsløb. Her vil vi igen blive enpolede væsener. Vi vil altså også være henholdsvis han- og hunkøns klodevæsener. Det er klart at organismen er meget forskellig fra et menneskes.

Martinus har et symbol med 14 riger og skriver samtidig om at der er syv forskellige organismetyper (kan ikke huske hvad han kalder det). Dvs at nå vi er syv spiraler længere fremme, så får vi samme type organisme i dyrerirget igen, men denne gang af det modsatte køn. Så, ja, mænd bliver til kvinder og kvinder til mænd i den form vi har nu om 7 spiralkredsløb.

p.s. log ind på siden. Så kan du skrive spørgsmål og svar uden moderering samt kommentere spørgsmål og svar.
...