Martinus Respondoj er sat på pause. Du i stedet følge og være med til opbygningen af en Martinus Wiki, hvor ideen er at få en nøgtern beskrivelse af alle Martinus' begreber.
+1 stemme
382 visninger
af
Jeg mener ikke at fænomenet er nævnt i livets bog. Har Martinus analyseret det andetsteds?

1 Svar

+1 stemme
af
Han bruger ikke begrebet i Livets Bog, men han er inde på at man kan se ind i fremtiden i sine drømme. Jeg mener har kalder det "klardrømme" (ikke helt sikkert). Jeg kan finde stykket frem, når jeg er på den rigtige computer.
af
+1
Tak for svar. Nej jeg erindrer det heller ikke fra livets bog. Men lyder da næsten utroligt at han ikke har behandlet det et eller andet sted, han kom jo vidt omkring :)
af
Ja, og så alligevel ikke. Det er meget begrænset hvad han skriver om aura, medier og den slags. Det har ikke været hans arbejde at redegøre for det i stort omfang. Ikke at jeg er helt sikker på hvad et Dejá Vu helt præcist er i en åndsvidenskabelig sammenhæng.
af
Han gjorde jo meget for at afmystificere sine ting. Hans analyser er jo pænt vidtrækkende for at sige det mildt, så måske følte han det nødvendigt at fraholde sig “fantasterier”. Dejá vu er trods alt lidt ude i hampen.

Tak for svar.
af
Jeg ser ikke nødvendigvis dejá vu som fantasterier, men jeg er på den anden side heller ikke helt sikker på hvad det er.

Der er også en forskel på at have en oplevelse af at have oplevet noget før og så opleve noget som kommer i fremtiden. Sidst nævnte skriver Martinus om, så det har åbenbart været vigtigt nok.

Under alle omstændigheder - tak for "snakken" :-)
af
+1
Et meget kraftigt Deja vu jeg oplevede da jeg var 12 år gammel, hensatte mig i et tidligere liv.   Jeg var klar over at det var et andet liv, og det fik mig til at være åndeligt søgende.   Har haft mindre almindelige Deja vu siden da men ingen der kom med den kraft og klarhed.   Jeg mener ikke at Deja vu er fantasi fænomener.    Selvom jeg har oplevet så kraftig en oplevelse som barn, kan jeg ikke analysere det.   Mener at Martinus har nævnt det et sted, men ikke analyseret det i detalier...
af
+1
Det ville være en oplagt forklaring hvis deja vu oplevelsen har med reinkarnation at gøre — det er sådan set den eneste oplagte forklaring synes jeg.

Lyder ellers som noget af et deja vu du oplevede. Meget interessant.
af
@assuie, behøver noget at være fantasi fordi man ikke forstår det? Det lyder umiddelbart som om din første oplevelse har overbevist dig om at den er rigtig.
af
Ja det står stadig lys levende for mig.  Jeg har naturligvis haft mange mindre deja vu oplevelser, men de forsvinder som regel hurtigt fra hukommelsen...
...