Martinus Respondoj er sat på pause. Du i stedet følge og være med til opbygningen af en Martinus Wiki, hvor ideen er at få en nøgtern beskrivelse af alle Martinus' begreber.
0 stemmer
222 visninger
af
Jeg er ved at læse den nyudgive bog, Grand Kurset, som er en bog som bygger på en række af Martinus foredrag afholdt i 50’erne.

Ideen er at fokusere på spørgsmål, svar og kommentarer om Grand Kursus bogen fordi den lige er udkommet og flere sandsynligvis stadig er ved at læse den.

Så hvordan fungerer sådan et fokus?

1 Svar

0 stemmer
af

Grand kursus fokus
Fokus på Grand Kurset går ud på at gøre noget ekstra ud af at stille spørgsmål og få svar om den nye bog. 

På den måde bliver der over tid opbygget en område med forskellige vinkler på indholdet i bogen, som kan være til inspiration for andre, som læser bogen.

Stil et spørgsmål om Grand Kursus bogen:
Alle spørgsmål om bogen bliver tagget med "grand kursus", så det er let at finde alle spørgsmål om bogen (se Grand Kursus spørgsmål). 

Stil dit spørgsmål her: https://www.martinus-respondoj.dk/ask (brug tagget "grand-kursus")

Find spørgsmål om Grand Kurset, som allerede er stillet:
https://www.martinus-respondoj.dk/tag/grand-kursus

Hvordan kommer jeg i gang?
Du kan stille alle de spørgsmål om Grand Kurset, som du har lyst til. Gå til https://www.martinus-respondoj.dk/ask

Det er rimelig lige til at stille spørgsmål Martinus Respondoj. Hvis du tag'er dit spørgsmål med "Grand Kursus", så kommer det automatisk med i fokus på Grand Kurset. Hvis du er i tvivl om hvad tags er, så kan du roligt ignorere det. En af os andre skal nok sørge for at det bliver sat på og kommer med i forkuset.

Hold dig ikke tilbage med at stille spørgsmål eller komme med svar.

...