Martinus Respondoj er sat på pause. Du i stedet følge og være med til opbygningen af en Martinus Wiki, hvor ideen er at få en nøgtern beskrivelse af alle Martinus' begreber.
0 stemmer
195 visninger
af
Jeg kan forstå at Martinus har skrevet temmelig mange sider i sit forfatterskab.

Jeg vil tro at Martinus har et mål med dette store arbejde.

Men har han et budskab og et mål, som mennesker i bund og grund forstår?

Jeg mener, at hvis et budskab har en relevans, så skal det kunne forstås af en 7 årig dreng.

Hvordan kan 7000 sider forstås af en 7 årig dreng?

Har Martinus "skudt sig selv i foden" ved at være akademisk og snobbet? Og har han på den måde "formudret" sit budskab om hvordan vi skaber fred i verden og harmoni imellem mennesker?.

På forhånd tak.

Med venlig hilsen Rasmus.
af
Oprindelige titel på spørgsmålet ændret til noget sigende.

1 Svar

0 stemmer
af

Hej Rasmus,

Martinus har et helt klart formål med det han skriver, nemlig det du selv er inde på om at skabe harmoni og fred.

Det er et godt spørgsmål om vi forstår det Martinus skriver. I hans verdensbillede optræder sådan nogle som os som jordmennesker. Jordmennesker ufærdige mennesker og er under omskabelse til at blive rigtige mennesker. Martinus skriver strengt taget at vi først helt har forstået og kan leve hans budskab, når vi er rigtige mennesker.

Jeg er ikke enig i at et budskab skal kunne forstås af en syv årig dreng for at være relevant.

Jeg bliver også nødt til at sige at Martinus, efter min bedste overbevisning, hverken er akademisk eller snobbet. Han gik dårligt i skole og betegnede sig selv som ubelæst. Det var vigtigt for ham fordi det viser at viden kan komme indefra via det Martinus kalder intuitionen. Angående snobberi, så mente Martinus at det han var, er noget som alle vi andre også vil blive på et tidspunkt. Hele hans verdensbillede viser også dette. Jeg tror godt man kan kalde ham yderst beskeden på det modsatte af snobbet og selvhævdende.

Håber at svaret giver mening og kan bruges til noget.

...