Martinus Respondoj er sat på pause. Du i stedet følge og være med til opbygningen af en Martinus Wiki, hvor ideen er at få en nøgtern beskrivelse af alle Martinus' begreber.
0 stemmer
552 visninger
af
Martinus har indført begrebet polforvandling. Kort sagt, så har det levende væsen en mandlig og en kvindelig pol, som begge udvikles så de går mellem at være i balance og ubalance med hinanden. Når de er i balance, så er vi hele næstekærlige væsener. Når de er i ubalance (eller ikke lige udviklede), så er vi enten mænd eller kvinder afhængigt af hvilken pol, vi har mest udvikles (også kaldet vores primære pol). Hvis den mandlige pol er mest udviklet, så er vi hankønsvæsener. Hvis den kvindelige pol er mest udviklet, så er vi hunkønsvæsener. I øjeblikket er vi jordmennesker under udvikling fra at være enten han- eller hunkønsvæsener til at være næstekærlige væsener med polerne i balance. Det som Martinus kalder rigtige mennesker.

Hvad er er der ellers at sige om polforvandligen?

Du kan finde en mængde information om polforvandligen her:
http://www.martinusforum.dk/generelt/ressourcesamling-polforvandlingen
af
+1
Dette har været et af de mest sete spørgsmål på vores oprindelige Martinus Respondoj. Antal visninger forsvandt, da vi startede en ny version op på sit eget domæne.

1 Svar

0 stemmer
af
Man kan måske sige, at vi - dog kun i en begrænset periode af spiralen - mangler noget af os selv. Vores mest naturlige tilstand er at være topolede og komplette væsener, det er vi jo det meste af vores tilværelse. Når vi er enpolede, mangler vi noget af os selv, og der skaber vi så en masse lidelse, for at tilkæmpe os den halvdel vi mangler. På et tidspunkt bliver vi mætte af at være komplette i den gamle spiral, og vi smider så den ene pol væk, for at kunne lære en ny spiral at kende. Kendskabet til den nye spiral får vi så primært via lidelserne som vi skaber og oplever, ved at lede efter vores manglende pol.

besvaret 18 Sep, 2014 af Svend

af
Det synes jeg godt at man kan sige. Det er i hvert fald det grundlæggende princip, som jeg har forstået det. Det er egentlig ret simpelt. Når det rammer praksis, så bliver det en tand sværere.
...